Vår historia

Zhejiang Yongyuan Valve Co. , och ett av de viktigaste företagen inom ventiltillverkning i Zhejiang -provinsen.


Vårt företag kan utveckla och producera nya produkter enligt kundens krav och prover. Företaget antar dagens avancerade gjutteknik och utrustning för att göra alla typer av grova och färdiga delar (kan gjutas för att producera segjärn, grått järn, rostfritt stål, kolstål etc.) och har professionell teknisk personal och inspektionsmetoder av hög standard .


Certifikat för ISO9001 -hanteringssystemet erhölls 1993, TS -tillverkningslicens (den nationella specialutrustningen för rörledning och ventil) 2002 och API 6D (American Petroleum Institute) -licensen 2009. Vår fabrik har ett högkvalitativt kontrollsystem och en särskild kvalitetskontroll team, inspekteras alla ventiler på API598 eller API6D, så vi kan erbjuda ventiler av god kvalitet till kunder. Vi kommer att fortsätta arbetet med att förbättra produktkvaliteten med kunder över hela världen.


Vår fabrik

Företaget täcker ett område på 56569 kvadratmeter, med 50500 kvadratmeter verkstad och 287 anställda. Det finns fyra senioringenjörer, två QA -senioringenjörer, andra 28 ingenjörer och tekniker. Vi har hela utrustningslinjer från produktion, inspektion till testning, som två linjer sandgjutning och två linjer investeringsgjutning, 208 uppsättningar mekanisk bearbetningsutrustning. Testutrustning består av materialspektrometer, dragprovare, hårdhetsmätare, ultraljudsdetektor, tjocklekstestare, metallfilmsanalysator och fysiskt och kemiskt analysrum. Vår produktionskapacitet når 6800 ton för olika typer av hög-, medel- och lågtrycksventiler, med över 50 modeller och 600 typer av specifikationer. Vi har en enda produktionskapacitet från forskning, design, utveckling, smide, sandgjutning, investeringsgjutning, bearbetning, montering, testning, beläggning till förpackning.