Rillad kulventil

hejiang Yongyuan Valve är en professionell tillverkare av ventiler i Kina, grundad 1967. Med en historia på nästan 50 års historia är vi numera en av rådsmedlemmarna i China Valve Association och ett av sammanställningsföretagen för National Ball Valve Standard, utsedd som en av de bästa kinesiska leverantörerna av kemisk utrustning.Vårt företag har fått ryktet för enastående företag i Zhejiang -provinsen, fick också feedback från kundens tillfredsställelse och belöningar för utmärkt affärsprestanda.Vår kulventil enligt anslutningen kan delas in i flänsad kulventil, gängad kulventil och räfflad kulventil.

Kulventil i rörledningen används huvudsakligen för att stänga av, fördela och ändra flödesriktningen för mediet, den behöver bara rotera 90 graders drift, litet rotationsmoment kan stängas tätt. När det är helt öppet eller helt stängt kan tätningsytan på kulan och ventilsätet är isolerade från mediet. När mediet passerar kommer det inte att orsaka korrosion på ventilens tätningsyta. Ventilen är ansluten med klämanslutning. Denna räfflade kulventil är gjord av gjutjärn och finns i storlekar 2-6 "för vatten-, gas- och oljeapplikationer.

Våra räfflade kulventiler används i stor utsträckning.Vi har certifikat för ISO9001 -hanteringssystem som erhålls år 2000, TS -tillverkningslicens (nationell specialutrustning för rörledning och ventil) 2006 och API 6D (American Petroleum Institute) -licens 2012. Säljmarknaden täcka Nordamerika och Sydostasien.Vår fabrik har ett högkvalitativt kontrollsystem och ett dedikerat kvalitetskontrollteam, alla ventiler inspekteras på API598 eller API6D, så vi kan erbjuda ventiler av god kvalitet till kunder.Vi har hela utrustningslinjer från produktion , inspektion till testning, som två linjer med sandgjutning och två linjer med investeringsgjutning, 208 uppsättningar mekanisk bearbetningsutrustning. Enligt standarden GB, JB, HB, ANSI och JIS tillverkar vi kulventiler, jordventiler, grindventiler , fjärilsventiler, backventiler, dräneringsfällor, fluorklädda ventiler, pneumatiska och elektriska ångreglerventiler, avlastningsventiler och olika typer av flänsar, med olika typer av råmaterial (legerat stål, värme -resistansstål. rostfritt stål, kolstål, segjärn och grått järn), arbetstrycket är 1,6-4,8Mpa och temperatur under 480C °. Med personal av bra teknik och hög kvalitet, positiv företagskultur är vi dedikerade att tillhandahålla våra kunder med kvalitetsservice, som följer konceptet KVALITET, EFFEKTIVITET, INNOVATION.
Hög kvalitet Rillad kulventil är CE -certifierad. Som specialiserade tillverkare och leverantörer i Kina Rillad kulventil från Yongyuan Valve har vi våra egna märken. Dessutom kan du också köpa till ett billigt pris, eftersom vi tillhandahåller gratisprover och offert. Vi stöder inte bara bra tjänster, utan erbjuder också elegant, snygg och avancerad vara. Du kan köpa rabatterade produkter från vår gjuterifabrik med förtroende. Om jag behöver mycket, kan jag då grosshandla? Jo det kan du. Eftersom våra produkter finns i lager. Välkommen att köpa våra produkter till lågt pris från oss. För mer information, kontakta oss nu. Låt oss samarbeta med varandra för att skapa en bättre framtid och ömsesidig nytta.