Rillad backventil

Zhejiang Yongyuan Valve är en professionell tillverkare av ventiler i Kina, grundad 1967. Med en historia på nästan 50 års historia är vi numera en av rådsmedlemmarna i China Valve Association och ett av sammanställningsföretagen för National Ball Valve Standard, utsedd som en av de bästa kinesiska kemikalieutrustningsleverantörerna.Vårt företag har fått ryktet för enastående företag i Zhejiang -provinsen, fick också feedback från kundens tillfredsställelse och belöningar för utmärkt affärsprestanda.Våra backventiler kan delas in i flänsade backventiler, gängade backventiler och räfflade backventiler av dessa tre typer.

Backventil hänvisar till den cirkulära skivan som öppnings- och stängningsdelar, och med sin egen vikt och medeltryck för att blockera medelventilens bakre flöde. Vanligtvis är denna ventil automatiskt arbete, i tryckflödet i ventilens riktning skivan öppnas; När flödet är i motsatt riktning är flödets tryck mot skivsätet, vilket avbryter flödet. Denna produkt är räfflad backventil, Anslutningsläget är klämanslutning. materialet är gjutjärn, det är kan appliceras på vatten, gas, olja och etc.

Vår räfflade backventil används i stor utsträckning. Vi har certifikat för ISO9001 ledningssystem erhålls år 2000, TS tillverkningslicens (den nationella specialutrustningen för rörledning och ventil) 2006 och API 6D (American Petroleum Institute) licens 2012. Försäljningsmarknaden täcker Nordamerika och Sydostasien.Vår fabriken har ett högkvalitativt kontrollsystem och ett dedikerat kvalitetskontrollteam, alla ventiler inspekteras på API598 eller API6D, så vi kan erbjuda ventiler av god kvalitet till kunder.Vi har hela utrustningslinjer från produktion, inspektion till testning, som två linjer av sandgjutning och två linjer med investeringsgjutning, 208 uppsättningar mekanisk bearbetningsutrustning.Vår produktionskapacitet når 6800 ton för olika typer av hög-, medel- och lågtrycksventiler, med över 50 modeller och 600 typer av specifikationer.Vi har enstopp produktionskapacitet från forskning, design, utveckling, smide, sandgjutning, investeringsgjutning, bearbetning, montering, testning, beläggning till förpackning.Enligt standarden GB, JB, HB, ANSI och JIS, vi tillverkar kulventiler, klotventiler, grindventiler, fjärilsventiler, backventiler, dräneringsfällor, fluorklädda ventiler, pneumatiska och elektriska ångreglerventiler, avlastningsventiler och olika typer av flänsar, med olika typer av råmaterial ( legerat stål, värmebeständigt stål. rostfritt stål, kolstål, segjärn och grått järn), arbetstrycket är 1,6-4,8Mpa och temperatur under 480C ° .Med personal team av bra teknik och hög kvalitet, positiv företagskultur, vi är dedikerade till att ge våra kunder kvalitetsservice, som följer konceptet KVALITET, EFFEKTIVITET, INNOVATION.

Hög kvalitet Rillad backventil är CE -certifierad. Som specialiserade tillverkare och leverantörer i Kina Rillad backventil från Yongyuan Valve har vi våra egna märken. Dessutom kan du också köpa till ett billigt pris, eftersom vi tillhandahåller gratisprover och offert. Vi stöder inte bara bra tjänster, utan erbjuder också elegant, snygg och avancerad vara. Du kan köpa rabatterade produkter från vår gjuterifabrik med förtroende. Om jag behöver mycket, kan jag då grosshandla? Jo det kan du. Eftersom våra produkter finns i lager. Välkommen att köpa våra produkter till lågt pris från oss. För mer information, kontakta oss nu. Låt oss samarbeta med varandra för att skapa en bättre framtid och ömsesidig nytta.